Rajoitukset ja varoitukset

Sovellusten kumottujen luettelo

Rajoitettujen sovellusten luettelossa on oletuksena seuraavat sovellukset:

Kaspersky Safe Kids estää nämä sovellukset, jotta lapset eivät voi käyttää niitä rajoitustesi kiertämiseen avaamalla kiellettyjä sivustoja ja käyttämällä tietokonetta ilman aikarajoituksia. Emme suosittele muuttamaan näitä asetuksia, jos haluat estää selainten haitallisen sisällön tai luoda aikataulun lapsesi Macin käytölle.

Kaspersky Safe Kids siirtäminen uuteen Maciin Siirtymisapurilla

Jos siirrät Kaspersky Safe Kidsin vanhasta Macista uuteen Maciin Siirtymisapurilla, sovellusta ei ole yhdistetty My Kasperskyyn siirron jälkeen. Lapsisuojaus poistetaan oletuksena käytöstä. Jos haluat jatkaa suojausta käyttämällä My Kasperskyssa määritettyjä asetuksia, sinun on kirjauduttava sisään My Kasperskyyn sovelluksessa.